aanmelden

Als u overweegt om uw kind aan te melden bij onze school, zijn er verschillende manierenIMG_5098
om kennis te maken en informatie te krijgen: via informatiebijeenkomsten, inloopdagen, een persoonlijk kennismakingsgesprek met Andrea Koopmans (directeur) en via deze website.

Voor een kennismakingsgesprek met Andrea Koopmans kunt u bellen of mailen: telefoon 023-5730625, e-mail directie@deschool.nl.

Onder het kopje ‘beleid’, ‘aannemen van kinderen’ vindt u de volledige werkwijze. Sinds augustus 2014 worden nieuwe leerlingen op een wachtlijst geplaatst omdat we het maximale aantal kinderen hebben bereikt voor onze huidige huisvesting. Zodra er uitzicht is op uitbreiding, kunnen we weer kinderen opnemen. De gemeente is verantwoordelijk voor de huisvesting en we hopen dat de wachtlijst het proces zal bespoedigen!

Dit schooljaar worden er twee inloopmiddagen georganiseerd:

• woensdag 23-09-2015, van 14.15 tot 16.00 uur (inloop en rondleiding school ‘in bedrijf’)
  • woensdag 24-02-2016, van 14.15 tot 16.00 uur (inloop en rondleiding school ‘in bedrijf’)
    DEZE MIDDAG GAAT NIET DOOR VANWEGE DE GROTE WACHTLIJST (zo is op 8 februari 2016 besloten). Meer informatie kunt u vinden onder de nieuwsberichten.

Tijdens de inloopdagen kunt u binnenlopen op een door u gewenste tijdstip en kennismaken met medewerkers, ouders, leerlingen en gebouw. Kinderen zijn ’s middags welkom en kunnen desgewenst meedoen met lesactiviteiten.
(Bij de avondprogramma’s verzorgen wij onder andere een presentatie en kunt u in gesprek met medewerkers, leerlingen en ouders. Deze bijeenkomsten hebben een vaste aanvangstijd. Deze avonden worden dit jaar vooralsnog niet georganiseerd.)
Voor alle activiteiten hoeft u zich vooraf niet aan te melden.