ouderschoolkring

De ouderschoolkring bestaat uit gekozen leerkrachten, gekozen ouders en directie.
In de ouderschoolkring worden onderwerpen besproken en besloten die de hele school betreffen. Voorbeelden zijn: schoolgids, verzuimbeleid en inrichting van het gebouw.
In deze basisagenda kunt u precies zien hoe de agenda is opgebouwd.
De afgevaardigden zorgen ervoor dat de informatie stroomt van bestuur/directie/team naar ouders en van ouders naar bestuur/directie/team.
Indien u een onderwerp besproken wilt hebben in deze kring, kunt u dit kenbaar maken in de ouderbouwkringen. Ook kunt u een van de afgevaardigden, leerkrachten of directeur rechtstreeks benaderen via e-mail.

Georgina Kwakye afgevaardigde Oost,(georgina.kwakye@gmail.com)                            Kristel Veerman , afgevaardigde Oost per 01 juni 2020                                                                  Anita Visscher, afgevaardigde Zuid (ajvisscher@gmail.com)
Mario Bik, afgevaardigde West (mariobik@gmail.com)                                                          Bart Jan van Dijk, afgevaardigde West (fambjvandijk@gmail.com )
Jan Willem Kuin, afgevaardigde Noord (jwkuin@gmail.com)                                            Robin Jansen , afgevaardigde Oost team (robin@deschool.nl)                                                      Laura de Ruijter, namens Zuid team (laura@deschool.nl)
Linda Opmeer, namens West team (lindaopmeer@deschool.nl)